picture

Srdjan Ivanovic Blazin' Quartet

Srdjan Ivanovic Blazin'Quartet
De  Srdjan Ivanovic Blazin' Quartet is begin 2008 ontstaan met het idee om een nieuwe sound te creëren gebaseerd op jazz, traditionele ritmes en melodieën uit de Balkan en electronics. Zij maken daarbij dankbaar gebruik van de verschillen in achtergrond en ervaring.

De S.I. Blazin' Quartet is:
Alex Simu - T.Sax, Clarinet, Roemenië (Amsterdam)
Michael Rorby - Trombone, Zweden (Amsterdam)
*Mihail Ivanovâ - Bass, Bulgarije  NB: Beste Solist Dutch Jazz Competition 2008
Srdjan Ivanovic - Drums Bosnië (Amsterdam)

http://www.blazinquartet.com

 

Anne Guus Teerhuis Trio

Anne Guus Teerhuis Trio

Anne Guus Teerhuis(piano) komt uit Assen, jazz piano leerde hij pas echt kennen op het conservatorium Hij heeft zich vooral verdiept in stride piano (o.a. Tatum), mainstream (Miles quintet) en contemporary music (o.a. Pilc). In zijn vrije tijd is Anne Guus tandarts.
Kristijan Krajncan (drums) komt uit Slovenia, zijn moeder is een populaire zangeres en zijn vader leidt de nationale bigband. Hij heeft al een carrière als klassiek cellist achter de rug (enkele internationale concoursen gewonnen) en is nu overtuigd drummer. Hij komt 4 juni '08 terug van een semester aan de Manhattan School of Music in New York.
Tobias Nijboer komt uit Norg, Drenthe. Na het gymnasium studeert hij op 16 juni 2008 met hoofdvak contrabas af aan het Prins Claus Conservatorium te Groningen. Hij zal zijn opleiding vervolgen in New York, waar hij nu alle beurzen eindelijk voor heeft. Onlangs won Tobias nog een prijs met een van zijn composities (Harten Aas).

http://www.anneguus.com/